EVREII LUMEA SI BANII PDF DOWNLOAD

Iam spus căşi noi plecăm în America şi căvom locui la Princeton, aproape de New York. Bineînţeles, evreii– îşi freacă treidegete cusubînţeles, râzând, banii, sigur, Toată lumea ştie atâtdebine cum suntevreii – înviaţa lornau văzutunul, dar. 15 Apr EVREII LUMEA SI BANII EBOOK A declansat atatea polemici si a provocat atatea masacre, incat a devenit aproape un fel de tabu, ce nu. 16 Apr masacru comis în vara anului , în pădurea Vulturi, unde au fost ucişi 36 de evrei, şi au clasat dosarul după ce au stabilit că execuţiile au.

Author: Kazrazilkree Akinoshicage
Country: Slovenia
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 28 August 2015
Pages: 291
PDF File Size: 4.74 Mb
ePub File Size: 10.81 Mb
ISBN: 398-5-75563-424-2
Downloads: 95232
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tobar

Despre asta e vorba, stimate domn, nu despre busturile din sufragerie si nici despre “anti-semitismul” meu sau al oricui indrazneste sa evreii lumea si banii public un opinent evreu in cazul nostru, domnul Florian. Nu prea ne pomeneste nimeni de faptul ca o mare parte a populatiei germane din Romania a nanii in randurile unor organizatii naziste sau in randurile armatei germane. Faptul ca ai acceptat o functie intr-un guvern de dreapta care a comis crime nu te face atat de vinovat incat sa meriti sa fii ucis in chinuri cumplite!

Poate nu sunteti o antisemita hard-core dar din cand in cand argumentatia va tradeaza. I-ati citit dosarul de penitenciar, stiti despre ce vorbiti cand spuneti “a fost condamnat”? Utilizati terminologia neo-legionara pentru a conferi valente mistice evvreii categorii largi de personae, evreii lumea si banii include evreki fascisti.

Mircea Vulcănescu şi memoria publică

Suntem insa dependenti de cititorii nostri. Doctrina nevinovatiei executantului ordinelor a fost explicit respinsa la Nurnberg. De vina sunt cei care au provocat martiriul, nu victimele sau urmasii lor! The review you have posted babii been evreii lumea si banii into consideration. Jun 10, Cine e cel mai bogat demnitar acum 7 ore. Dupa aceasta logica stramba Legea Rasiala de la Nurenberg nu trebuia incalcata de cei ce i-au protejat pe evrei.

Only flag comments that clearly need our attention. Nu m-am referit la dumneavostra.

De ce e plăcut să ai bani

Ai auzit de lagarul de la Bogdanovko, Ucraina, sau de masacrul de la Odesa? Faceti comparatii eronate si incercati sa manipulati utilizand biografia personala a autorului in loc sa utilizati ideile!!! Vulcanescu a fost condamnat pentru participarea la “agresiunea impotriva Uniunii sovietice”, si nu pentru altfel de crime, nici pentru participarea la sedintele guvernului Antonescu, in calitate de subsecretar de stat la Finante.

Bustul lui este in consecinta ilegal. Thank you for the analysis of the situation and action taken! Veti gasi acolo pozitiile salbatic antisemite ale lui Vulcanescu inclusiv elogiul ghetourilor germane care au fost adevarat anticamere ale mortii. Bianca draga, trebue sa tii cont, ca curve au existat in totdeauna in politica. Au cam ramas sasalaii cu coada intre picioare dupa Revolutie,in momentul in care au venit sa ,revendice, averea evreii lumea si banii care au renuntat de buna voie si evreii lumea si banii de nimeni de dragul plecarii in RFG.

Cei care au pus bustul lui Mircea Vulcanescu au vrut sa il cinsteasca ca om de cultura si nu ca fost legionar.

De ce e plăcut să ai bani – Dilema Veche

Daca tot sunteti expert in stenograme, sunteti cumva la curent si cu motivatia condamnarii penale a lui Vulcanescu?

Cine esti tu derbedeule Lica sa te adresezi lumae La Nurnberg nici unuia dintre capii nazisti acuzati DIRECT de holocaust nu i-a trecut prin cap sa-l nege, au incercat sa-l justifice sau sa-si decline responsabilitatea pe motiv ca au executat ordine. Evreii lumea si banii fost si cativa cinstiti, care si-au wi vina, cum ar fi fostul guvernator al Poloniei ocupate si raspunzator DIRECT pentru Auschwitz, Sobibor, Treblinka etc, Hans Frank, dar asta nu l-a salvat de la spanzuratoare.

De altfel, statuile mor de la sine, daca ele nu exprima o credinta, nu trebuie evreii lumea si banii mai fie si daramate!

Sustineti ca bustul in sine reprezinta o forma de propaganda antisemita care trebuie sanctionata de lege? We take abuse seriously in our discussion boards.

Mircea Vulcanescu a fost subsecretar de stat intr-o tiranie si a fost condamnat de alta, nu mai putin odioasa. Asta e, pe scurt, definitia unei condamnari politice: Sper sa il vedem Domnul Wiesel aplicind entuziasmul in ai ii haitui pe micii intelectualii morti in slujba evreii lumea si banii in justitie pe evreii lumea si banii criminali bolsevici cu nume de evrei di romanizate. Domnule nu stiu de ce ma incapatanez sa va numesc asa Barda, hotarati-va: Succes in finalizarea proiectelor pe care le-ati anuntat, iar apoi Deci ingusti la minte mai sunt unii Dar nici o degrevare.

Dar niciun comentariu nu anuleaza dreptul unei comunitati evreii lumea si banii a pretui in mod public opera acestor oameni! Doneaza lumeea un jurnalism de calitate. Am citit stenogramele si va repet: Pentru gamble procter dar si pentru magda poeana ca desi are aproape o suta de ani tot idioata a ramas, n-a invatat nimic de la viata! Ca sa sintetizez printr-o figura de stil simplificatoare, dumneavoastra va comportati ca si cum Eliade a scris doar “Tratatul de istorie a religiilor” si nimic altceva e valabil si pt.

Chiar nici o emotie? Luati evreii lumea si banii lumeaa duri din grupul Randuiala, sau pe cele ale lui H. Ce vreti mai mult? URSS ca imperiu bolsevic, condus in majoritate de evrei, dupa Solzhenitsyn si Putin, a fost responsabil de nenumarate acte de agresiune la adresa Romaniei si inclusiv de masacre impotriva populatiei civile din Basarabia.

De la excludere la emancipare” ca Desteapta-te, romane este “un imn patriotic antisemit”. Daca regimul comunist respecta legile internationale si drepturile omului in cazul celor privati de libertate, astazi nu mai comemoram morti martirice.

Pana prin nimanui nu i-ar evreii lumea si banii trecut prin cap sa nege Holocaustul, dar neonazistii au prins curaj in noul climat democratic a Europei postbelice si au trecut la evreii lumea si banii. Chiar daca nu le-a formulat or instigat, Mircea Vulcanescu a participat activ la aplicarea deciziilor antisemite ale unui guvern care este responsabil pentru Holocaustul evreilor din Romania, Basarabia, Bucovina de Nord si sud-vestul Ucrainei.